Thursday, November 10, 2011

Happy Birthday Aisyah

Alamak!!!! Terlambat pulak nak update blog pasal Birthday Aisyah...6hb November hari tu genap Aisyah 2 tahun..Dah tak boleh panggil 'baby Aisyah' dah..

Hari tu ada la buatkan kek untuk Aisyah..Tak payah nak beli dah sebab buat sendiri je..


Ni la special cake untuk Aisyah..Rainbow cake..tingginya lebih kurang sejengkal..1st time buat kira ok la tu kan..Adam pun sibuk jugak nak kek dia..Jom tengok camane pulak kek Adam..


Haaaa ni la superhero kitaaaaa Boboiboy...Ni la kek untuk Adam..dapat la 2 beradik ni potong kek sesama..


Bukan main happy lagi Birthday girl nak potong kek..sori la tak sempat nak cari lilin..hahahha


 Ni la dia rupa kek bila dah dipotong

 kan kan..tinggi tak..Dah pecaya ke sekarang..hahaha..Makan sampai pengsan..lepas makan kek ni mau 2-3 bulan pulak baru sentuh kek semula..hahahaha..

Esok tu kitorg pegi ke Putrajaya pulak bawak budak-budak ni ambik angin malam..

2 comments:

Wondermomcupcakes said...

lambat la ibu aisyah nie....... hepi belated besday...:P

Periuk Belanga said...

Hahahaha....sibuk duk melayan dia la ni sampai terlupa...wakakaka :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates